Idag !

Hej,idag så har vi ingen träning,för att på loven tränar mitt lag+andra lag inte.Så att idag så chillar jag.På måndag ska jag ha utväklingssamtal :/,då kommer en bild på min outfit :).Den 26 februari ska min skola gå på en hockeymatch jag kommer att ta massor me bilder. Och sedan ladda upp på bloggen.Malmö Redhawks spelar mot Södertälje.
Kramm <3


Träningsbh

Hej, jag har köpt en träningsbh till min träning jag tränar ju cheerleading och ja.Jag köpte den på Usports för 100 kr, den är lite orange/Röd aktig.
Märket är Champion
Puss :)


Saker ni kan nå mig på!

Instagram: CheerAneta
Email: Aneta.king@hotmail.com eller cheeraneta@hotmail.com
Skype: Aneta Tuleja❤
Och här på bloggen så klart❤


Ingen rubrik...

Hej,hittade inte på någon rubrik men skit samma.Jag har inte bloggat särskilt mycket,så nu tänkte jag göra det.Just nu har min skola sportlov ;),skönt att slippa sitta där i evighet.Men a det var typ allt :)
Kramn


Giveaway

Hej,nu så tror ni säkert att jag fuskade med min giveaway på min kanal.Men det är så att jag tog bort videon för att vi skulle bort på lördag.Och så har jag köpt lite mera saker till giveawayen så att jg inte fuskade.Men videon med dom andra sakerna kommer upp lite senare.
Puss:)


Giveaway

Hej, jag ska göra en giveaway här och på min youtube kanal.Info kommer senare.
Puss


Frågestund:)

Hejsan nu så tänkte jag att jag skulle ha en liten frågestund här på bloggen.Ni kan Järna komentera frågor och jag svarar på alla
Kramm :)


??

Hej,jag vet inte vad jag ska skriva som rubrik här!.Nyss så komm jag hem jag hade hemspråk och på riktigt skulle vi sluta senare men jag gick typ när halva lektionen hade gått,jag årkade inte vara där,på riktigt får vi inte gå men hihihi ;).
Aa imorgon börjar jag kl.8(KAST) men jaja jag slutar iallafall halv 2 imorgon.
Men det var allt tror jag :)
Puss❤


Dagen idag:)

Heej,idag så börjar jag 8.45 och slutar 12.40.Efter det kl.13.00 så har jag hemspråk (POLSKA) till typ halv 3.Sedan kommer jag hem och måste göra klart min matte läxa,och So.Idag har vi baa två lektioner,Slöjd och Svenska,och jag har hemspråk :/.
Kramm:)


Heej:)

Hejsan,idag så ska jag till skolan som vanligt,jag slutar halv 2.Och idag måste man lämna in sin matte läxa som jag inte ens har börjat på(NÄSTAN)men iallafall på torsdag är det alla hjärtans dag :),kul för dum som har en partner:/.Men nu så ska jag gå och fixa mig till skolan :)
Puss :)


FOREVER ALONE!!!!


Outfit❤

Hej,nu så kommer några outfitet jag gillar❤❤


Margon

Heej :)
Nyss så vaknade jag :/.Idag börjar jag skolan 8.55 men slutar halv 4 :(.
Lite senare kommer det kanske upp en bild :)
Puss:)


Heej

Heej,nu så tänkte jag skriva lite om mig själv.Jag heter Aneta och där 12 år.Jag är född i Polen,men jag flyttade till Sveriga när jag var i 5-6 åldern.Just nu tränar jag Cheerleading,jag går i laget Dolls.Det är skit roligt.A det va kanske  inte så mycket men jaja:)
Kramm;)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.